Anunţ oficial

Lume, lume! Lumeeeeeeee!

Ding-dong, să bată pe net tobele!

Tobele virtuale, virtuoase, cu câte un virtuoz care ştie pe ce reţele, bloguri şi portale să pună lincu‘ (cu un „c” autohton, patriot, nu cu un „k” de import, fiindcă românii ştiu româneşte, deşi englezeasca-i vrăjeşte) ca să afle tot poporu’, de pe toate blogurile, că e mare sărbătoare în Arena It, pe 1 octombrie, ziua când începe ediţia SuperBlog de toamnă, încep două luni când se toarnă, creative, advertoriale pe orice orizonturi literare (inclusiv în comunitatea femeilor senzaţionale)!

Pe 1 octombrie, de MediaQ monitorizată, filarmonica Note False, încântată, se concentrează şi concertează (cu transmitere în direct la Radio Lynx şi TVR 2, şi unde mai vreţi voi) de Ziua Partenerului SuperBlog!

Ding-dong!

Ding-dong, să bată tobele în ropot de secunde, s-arunce litere stacojii în comunicate de presă trimise la orice adresă web sau poştală, dând vestea epocală (pe care sper că orice partener media şi orice blog partener o va prelua).

Vom avea un concert muzical (pentru robintel, extravita, connect, creadiv şi-orice alt instrument inventat şi intuitiv) şi unul vizual (pentru aurora boreală – o nebuloasă cu şcoală – care va împărţi, lejer, pentru sexul slab/mujer, tulips & sparkles, şi la fel de des, pentru mnealui, sexul opus, tehnocultură – aşa şi-a propus).

Va fi, vă spun eu, o noapte a Sfântului Bartolomeu în sens strict pozitiv: vom masacra tot ce nu-i creativ! Îl vom toca, mărunt, în musaca, sau în sarmale, cel mai la deal, la vale, la prware. O droaie de photo magazine vor fi pline cu pozele marelui eveniment încheiat cu-un ospăţ abundent!!!

Veniţi negreşit la concert!!!

(Partitură rezervată pentru Spring SuperBlog 2015)

* * *
29.03.2015 – Juriul zice că e de 90 de puncte (din 100 posibile).
„Cretzulina” a dat note de 90 cu hârdăul – vreo 22, dacă n-am greşit numărătoarea, adică mai bine de o treime din totalul de 59 de note! 😛 :mrgreen:

Anunțuri

11 comentarii

 1. am emotii cand mai scrii cate ceva pentru probe :))

  Apreciat de 1 persoană

  1. 😆
   Ei… Păi de ce? 🙂

   Oricum, e ultima probă, ultima emoţie! 🙂

   Apreciat de 1 persoană

   1. asta e ultima proba da? Chiar ma intrebam cat mai dureaza ca nu mai rezistam mult cu ritmul asta de 3 articole/saptamana. 😀

    Apreciat de 1 persoană

    1. Da. Ultima.
     GATA!

     Apreciat de 1 persoană

     1. Bun! 😀 Cred ca eu mai am vreo 3 de redactat….dar bine ca pot rezolva saptamana asta. Nu de alta dar urmatoarele 2 saptamani am o gramada de alte treburi…si nu prea voi mai avea timp sa ma joc 🙂

      Apreciat de 1 persoană

       1. Mc. Succes si tie!

        Apreciat de 1 persoană

       2. Mulţam fain. 🙂

        Apreciat de 1 persoană

 2. Felicitari pentru articol, este genial! :))

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mulţumesc.
   Aştept cu interes şi părerea juriului (nota). 😀

   Apreciat de 1 persoană

   1. Imi imaginez! :))

    Apreciat de 1 persoană

%d blogeri au apreciat asta: